Тільки 3% української ковбаси не містять синтетику

В Україні близько 97% ковбасних виробів містять синтетичні речовини і різні фарбники. Про це повідомив начальник Управління ринкового нагляду Держспоживінспекції Сергій Кияниченко у коментарі УНН.

За словами чиновника, в Україні на сьогодні є ковбасні вироби, які не містять синтетичних речовин. Однак, їх дуже мало. "Є така продукція, але, на жаль, у загальній пропорції становить близько 3%. Це мається на увазі ковбаса, яка не містить у собі синтетичних речовин", - повідомив Кияниченко. Як відомо, український прем'єр Микола Азаров "з жалем" відмовився від ковбаси і сосисок та повністю перейшов на натуральні продукти. При цьому він підкреслив, що аналіз товарів, які продаються в Україні, показав, що більшість товарів абсолютно не відповідають стандартам якості.


Баннер
Баннер

Лента новостей

сейчас на сайте

Сейчас 305 гостей онлайн

Газета "Эхо" ("Відлуння") © 1989-2024. При використанні матеріалів сайту, посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на http://www.exo.net.ua є обов’язковим.
новости житомира